Over ons

Van moeder op dochter,
een familiebedrijf

het zit ons in de genen

 

 

 

 

 

Wij gebruiken de lokaal geproduceerde verse ingrediënten waar we hier in Limburg trots op mogen zijn!

Van het Begin

 

Traiteur Renilde mag dan een ‘nieuwe’ naam zijn. Het vak als cateraar / traiteur is al jarenlang in de familie. Ik, Renilde, heb het vak van mijn moeder geleerd. Zij heeft mij de fijne kneepjes als kind al getoond.

Later ben ik zelf naar de Hotelschool gegaan waar ik al snel merkte dat mijn liefde voor koken en catering er eentje voor het leven is!

De kookwereld is er eentje waar je een sterke ruggengraat voor nodig hebt, niet op de laatste plaats door de werktijden. Maar met alleen doorzettingsvermogen kom je er niet. Door meerdere docenten werd mij gelukkig verteld dat het talent is doorgegeven. Daar zijn we trots op. Vandaar mijn keuze om grootmoeders keuken te brengen naar mijn klanten.

Om mijn talent te bewijzen staan wij graag voor u klaar om uw feest tot een niet te vergeten belevenis te maken! Ontzorgen door verse producten te serveren die met liefde bereid zijn, zoals bij moeke thuis.

 

Tags: catering, traiteur, vers eten, vis, vlees, authentieke keuken

Lokale verse ingrediënten

Wij gebruiken de lokaal geproduceerde verse ingrediënten waar we hier in Limburg trots op mogen zijn!

Onze liefde voor het bereiden van eten

 

Niet alleen verse producten staan daarom hoog op onze prioriteitenlijst maar ook het gebruik van lokale (Limburgse) streekproducten en seizoensgebonden groenten van de boer. Denk aan de befaamde Achelse Blauwe van Kaasmakerij Catherinadal of de Achelse trappist, of de aardbeien, appels en peren en natuurlijk ook het Lils brood waar we hier trots op zijn?

Back to top